|
Quick Contact
+123 456 5532

Poolparty för kidsen

Sommaren är den roligaste säsongen för stora som små och under de varma dagarna finns det väl knappast något härligare än att vistas vid vatten? I princip alla barn älskar att bada och helst ska det vara i bassäng. Har du långt till stranden men däremot tillgång till en trädgård kan du fixa ett kul poolpartaj för kidsen med hjälp av uppblåsbara vattenparken och pooler. Till och med de finaste, med torn och rutschkana, behöver inte kosta mer än en flygbiljett till Medelhavet!

Det finns massor av roliga och innovativa leksaker och tillbehör för barnen hos https://www.partykungen.se/, och ett och annat för de vuxna också, som kan lyfta poolfesten till oanade nivåer. Vem har sagt att man måste åka till badparadis för att få en kul upplevelse? Botanisera bland olika kul prylar och dekorationsobjekt, leksaker, godsaker och hattar för en oförglömlig sommar!

Olika teman och motiv

Idag kan du hitta fantasifulla badmadrasser och uppblåsbara bad-ringar i alla möjliga modeller: varmkorvar, vithajar, flamingos och påfåglar. Barnen tycker att det är jättekul att leka med dem, och de fungerar också som sköna sittplatser när det är dags för mat och dryck. Om du ska ordna en BBQ eller ett barnkalas kan ett gäng olika badmadrasser utformade som snäckor eller hamburgare fungera som utmärkta stolar och soffor. När festen är över är det enkelt att släppa ut luften och förvara dem i en låda tills nästa tillfälle!

Lek i poolen

Barn tycker ofta att det räcker med tillgång till vatten för att ha kul men om du ska fixa ett party kan det vara extra skojigt med organiserade lekar och leksaker. Badnudlar, bollar och vattenpistoler är alla roliga tillbehör i poolen, för att inte tala om pinatas, frisbee golf och uppfällbara fotbollsmål när knoddarna vistas på land. Det kommer att vara fart på festen, det är ett som är säkert!

Mat och dryck

Vid ett utomhusparty är det alltid enklast med så kallad fingermat som inte kräver bestick. Duka upp en buffé med snacks och mackor, ställ fram muggar och papperstallrikar och låt alla hugga in. Efterrätten kan bli pinnglass – kräver varken förberedelser eller disk efteråt. För extra effekt kan du också skaffa kul servetter i tropiska teman, hattar i regnbågens alla färger eller blomsterkringlor att hänga runt halsen som om festen vore i Hawaii.

Leave a Reply

Activekids.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Activekids.nulogin form