|
Quick Contact
+123 456 5532

Så barnsäkrar du julgranen

Julen är barnens högtid och en julgran har en given plats i ett hem med barn. Om du har ett krypande barn hemma när det är dags för att ta in julgranen är det bra att barnsäkra den. Det finns några bra tips för hur du kan barnsäkra julgranen så att du slipper oroa dig för att en olycka ska hända. Julgranskulor brukar vara ett problem när småbarn är i farten. Det är lätt att julgranskulor åker i marken och krossas. Det kan vara en bra idé att investera i okrossbara julkulor, speciellt om du har barn som kryper. Om du har några julkulor som är väldigt känsliga kan du hänga dem högst upp för att försäkra dig om att barnet inte kan komma åt dem. Om du är jätteorolig över att ditt barn ska riva omkull granen kan det vara en bra idé att placera den utomhus så att du kan se den från ett fönster.

Avgränsa med kompostgaller

Att spänna fast granen om du har den inomhus kan vara en bra idé. Du kan spänna fast den med band i väggen eller i taket, då minskar du risken att ett barn ska få granen över sig. Tänk på att fästa fast granen ordentligt. Du kan även köpa en liten julgran som går att ha på ett bord. Det finns jättefina julgranar i krukor. Det går även att använda dig av kompostgaller för att hålla barnet borta från julgranen. Det är kanske inte den snyggaste inredningsdetaljen men gallret kommer att hålla barnet borta. Köp ett galler som är stabilt så att det inte välter om ett barn skulle dra i det.

Anpassa barnsäkerheten efter barnet

Direkt som granen kommer in kan det vara en bra idé att säga till barnet att inte röra granen. Var konsekvent med att barnet inte får vara vid granen. Du kan även ställa fram andra saker som drar barnets uppmärksamhet till sig. Sedan är alla barn olika, en del barn är inte alls intresserade av att vara vid granen medan det också finns barn som är klåfingriga. Det bästa är att anpassa barnsäkerheten efter just ditt barn. Glöm inte att vattna granen.

Leave a Reply

Activekids.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Activekids.nulogin form