|
Quick Contact
+123 456 5532

Presenttips för barn i alla åldrar

Födelsedagar, konfirmation eller student. Det finns alltid en anledning till att fira någon! När barn och ungdomar ska firas är det förstås lite extra viktigt med presenter och att de blir nöjda med vad de får. Här har vi några presenttips som garanterat kommer att vara uppskattade.

Lyxigt värre

För tillfällen som studenten, konfirmationen eller 18-årsdagen bör man förstås kosta på lite extra. För den som verkligen vill fira är en ny macbook pro 13 en perfekt present. Den är lyxig och garanterat uppskattad av mottagaren.

Favoriten är bäst

Små barn snöar ofta in på en film, ett tv-program eller en figur och helt plötsligt är det bara den som gäller. Ska du köpa present till ett mindre barn – fråga vad som gäller just nu! Är det till exempel Elsa och Anna från filmen Frost så köp något i rätt prisklass med det motivet. Det kan vara allt från kläder, pennor, smycken till dockor och figurer. Din fantasi och budget är det enda som sätter gränser.

Något att minnas

Nej det var kanske inte jättespännande när man som barn fick några delar ur en servis eller ett smycke som var för dyrt för att användas där och då. Några år senare är vi däremot väldigt tacksamma för den där envisa mostern som kom med en ny kaffekopp varje födelsedag. Välj med omsorg något klassiskt som håller länge och som gör att barnet kommer att minnas dig med värme i framtiden.

Exempel på bra ”minnessaker” är finare smycken, armband som man kan samla berlocker till (Tomas Sabo eller Pandora), någon av de klassiska serviserna eller varför inte de omåttligt populära mumin-muggarna. Mottagaren kommer kunna ha sakerna länge och föräldrarna är säkert tacksamma över att slippa ytterligare en slit-och-släng leksak.

Leave a Reply

Activekids.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Activekids.nulogin form