|
Quick Contact
+123 456 5532

Så ordnar du ett budgetvänligt barnkalas

Ditt barn fyller snart år, och hens största önskan är ett kalas med alla sina kompisar. Att ställa till med ett barnkalas och bjuda samtliga barn i förskolegruppen eller klassen kan kännas övermäktigt, både vad gäller kostnad och alla förberedelser som ett kalas medför. Här får du tips på hur du kan ordna ett roligt barnkalas som också är plånboksvänligt. https://mama.nu/barn-baby/fixa-barnkalaset-34-tips/

Börja med att kolla om det finns något mer barn som fyller år i nära anslutning till ditt barns födelsedag. Kanske kan ni i så fall ha ett gemensamt kalas, och därmed minska kostnaderna och dela på arbetsbördan som barnkalaset medför.

Pynta gärna lite innan kalaset. Det behöver inte vara något avancerat eller kostsamt pynt. Serpentiner och ballonger duger fint. Häng gärna upp sifferballonger också.

Vad gäller mat finns det flera alternativ. Generellt sett föredrar barn mat som de känner igen. Korv med bröd är något de flesta gillar, och det kräver en minimal arbetsinsats av dig. Tänk på att ta reda på om det finns någon matallergi bland de inbjudna barnen. Ha gärna också ett vegetariskt alternativ som är tillgängligt för alla gäster..

Vad gäller fika kan du köpa småkakor i butik. Tårta kan du antingen förbeställa eller göra själv. Det finns färdiga tårtbottnar att köpa i matvarubutiker, och då är det bara för dig att vispa grädde och montera tårtan. Liksom med maten är det viktigt att ta reda på eventuella matallergier och se till att det finns alternativ för alla.

Leave a Reply

Activekids.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Activekids.nulogin form